• de lekkerste wijnen geselecteerd door Wietze
  • bekend van De Grote Tuinverbouwing
  • iedere zaterdag om 17:00 op SBS6

cantine due palme negroamaro del Salento domiziano collezione Privata

  • gemaakt van de beste negroamarodruiven
  • gerijpt op kleine eikenhouten fusten
  • zwoel, intens en geconcentreerd 
  • goed te combineren met vele koude voorgerechten, pasta’s en kruidige stoofschotels

per fles €8,45

€7,75
bij 12 flessen

 

Let op! De daadwerkelijke verkoop van de wijntjes van Wietze vindt plaats in zijn eigen (online) wijnwinkel: Jos Beeres Wijnkoperij. 

Heb je vragen over deze wijn? Stuur ons dan een berichtje via social media (Facebook of Instagram) of via de mail verkoop@josbeeres.nl.

 

Wietzes Italiaanse wijn

In aflevering 35 van De Grote Tuinverbouwing gaan Rob en Wietze samen naar het Betuwse dorpje Hemmen. Ze bezoeken een bijzondere tuin van een prunus-verzamelaar waar wel meer dan 70 soorten van het geslacht Prunus te bezichtigen zijn. Wietze komt geheel in stijl aan in een Italiaanse Piaggio en de locatie lijkt echt dé perfecte plek te zijn om een heerlijke Italiaanse wijn te proberen. 

De Domiziano Negroamaro del Salento uit Cellino San Marco is vol van kleur en aromatisch van geur met rijp gekonfijt rood fruit, lichte kruiden en gedoseerd eikenhout. De smaak zet rond en pittig in en ontwikkelt een geurige afdronk met milde tannine. De speciale selectie ‘Collezione Privata’ komt voort uit het succes van een van de meest verkochte Italiaanse rode wijnen, de Domiziano Negroamaro. Deze luxe Negroamaro toont zich al direct na het openen optimaal, met een warme, volle smaakinzet en de herkenbare tonen van het verfijnde Franse eikenhout.

Ben jij ook benieuwd geworden naar intense Negroamaro van Wietze? Bestel dan een fles of wijnpakket in de wijnwinkel van Wietze (Jos Beeres Wijnkoperij) en geniet thuis!